luni, 26 aprilie 2010

New things...good things!

Azi fiind luni - inceputul saptamanii - m-am decis ca ar fi bine sa mai pun o caramida la baza zidului pe care am decis sa il construiesc. De azi am inceput alergatul. Din nou sunt foarte multumit de mp3-ul meu...uiti ca nu mai poti daca il umpli cu piese preferate. Dar, dupa 4 ture de parc si un dush acasica trebuie sa recunosc ca ma simt super. Plamanii mei invata sa inlocuiasca nicotina cu oxigenul si se pare ca le "foarte place". In rest, continuat lecturatul din ultima carte despre spionaj pe care o citesc "I se spunea Temerarul"...quite interesting. Aaaa si sa nu uit...azi adaugat o arogantza pe lista "things to do". Candva, trebuie sa merg la un meci West Ham United...nu de alta dar azi mi-am adus aminte de filmul GSE, am downloadat melodia oficiala a clubului si am devenit fascinat de ea. Deci ma vad mergand la meci doar pentru a o asculta live. De ce? :)) deocamdata mi se foarte potriveste; aveti aici mostra: http://www.youtube.com/watch?v=MJLMcflYdLg&feature=related.
Si tot pe tema asta, dar incadrata mai larg la capitolul: "ce-ar face barbatii intr-o lume fara femei", continui sa imi intaresc ideea ca s-ar foarte distra, chiar daca ar muri "dupa prima generatie", dar ar muri fericiti. Fiti atenti la urmatorul filmuletz: http://www.youtube.com/watch?v=K-_rf2jVxxY&feature=player_embedded . Bai deci unu' dintre ei daca ati observat mai are o jumatate de gura, dar probabil e o voce importanta...de fetze nu mai vorbim...dar vorba aia, fatza conteaza la un artist?:)) fie el si de peluza...
In incheiere versurile de la noua mea obsesie din care facem un crez:
" I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air
They fly so high, they reach the sky
Then like my dreams, they fade and die
Fortune's always hiding, i've looked everywhere
I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air
"

vineri, 23 aprilie 2010

Probabil ca energiile nu se pierd ci se propaga...

Azi a fost prima zi in care m-am trezit cu mare chef de viata...dupa mai bine de o luna...si stiu eu de ce! La un moment dat, dupa ce evident mi-am luat portia de documentare...azi a fost ziua "The Shock Doctrine", (iata si linkul pentru cei interesati http://movie25.com/the-shock-doctrine-2009_7545.html) un documentar de altfel extrem de interesant si bine realizat; si dupa ce am mai scormonit ceva filmulete de pe ted.com si WEF + citit un studiu despre Macchiavelli, mi-am dat seama ca e ziua mea. Neoficial sunt Gheorghe...anul asta am si demonstrat ca sunt un mare Gheorghe...:)) o da...si m-am decis, ca ar fi frumos din partea mea sa ma sarbatoresc si sa imi fac un cadou. Zis si facut...m-am translatat pana la un magazin de electronice in mare graba cu troleul si mi-am tras un mp3 player. Fuga fugutza acasa, umplut mp3-ul cu muzica si mult ATB si plecat sa retraim ceva ce nu mai facusem de mult. MERSUL PE STRADA CU MUZICA IN URECHI DATA TARE! :)) Adevarul e ca uitasem cat de fain e si cat de diferit arata lumea cu un ATB cu volum in urechi. Un mare zambet pe fata, si Clujul arata altfel...plin de energie. Multi oameni, multe gesturi...masinile nici nu se mai fac observate. Traseul a fost simplu....Dorobanti-Eroilor-Matei Corvin-Centrul Vechi-Belvedere-Parc si obligatoriu observat oamenii in troleu la intoarcere de pe Memo pana in Somesul. Chestii invatate...1.Iarba e cel mai verde lucru de pe lume, mai ales cand asculti ATB; 2. Oamenii care canta la chitara dar pe care nu ii auzi arata foarte comic; 3. E nasol sa dansezi salsa pe piatra cubica; 4. Urci mai usor cu muzica in urechi pana la Belvedere; 5. Singurii oameni care inteleg zambetul usor tamp de pe fata ta cand faci experimente din astea sunt tot aia care au casti in urechi si iti dai seama ca te inteleg caci se uita la tine cu acelasi zambet; 6. De sus se vad toate locurile care te-au marcat mult mai bine si realizezi ca in 4 ani de studentie nu-s putine; 7. Sunt o gramada de oameni care vor sa slabeasca si alearga in parc deci nu doar eu am probleme cu greutatea; 8. Planurile de viitor se fac extraordinar de sus de la Belvedere...eu mi-am readus aminte unde vreau sa stau, ce masina vreau sa am, ce meserie vreau sa am si cu cine vreau sa imi petrec viata 9. Exista o gramada de oameni fericiti care savureaza viata piece by piece facand lucruri simple. What a nice day...concluzii? Energiile nu se pierd se propaga! http://www.youtube.com/watch?v=GBby44hViWE&feature=fvst De maine alte munci...:))