duminică, 30 iunie 2013

Stufarisul de la Sic si Castelul de la Bontida


Asa, ca de-o iesire scurta de un week end, cu noua masinuta din dotare, anul trecut pe data de 07.10, cu Ica, Adi, Eve si Miruna, insotiti si de Baluca, faceam un scurt periplu de o zi, prin judetul Cluj si cateva din atractiile sale - Castelul Bontida si Stufarisul de la Sic, mica delta din judet, insotiti de mult zambet si voie buna.
Mai jos cateva fotografii care au surprins momentele culminante...

Stuf cat cuprinde

Misterul Craniului

Observation Point

Panorama

Baluca puiut

Barbatii in stuf

De amorul artei...

Foisorul

Miru si Bela

Unchiul Adi chinuie mogaldeata


La revedere

Jungla de la Sic

Freedom

Bontida

...ruine

Marius dragastos :))

Una peste alta a fost o iesire faina....la doar 40 de km de Cluj, dar drumul pana acolo are o bucata a dracului de rapciugoasa...
La Sic e fain probabil sa stai mai mult, cred ca e un punct interesant de observat pasari si fotografiat...o adevarata delta in miniatura...
Bontida e interesanta de asemenea, probabil nu degeaba a fost supranumit Versailles-ul Transilvaniei la vremea lui...dar e in ruina totala. Daca ar fi restaurat ar deveni probabil ar deveni un loc numai bun de orgaizat evenimente. Ghidul si explicatiile lipsesc cu desavarsire.
Merita dat o geana intr-o duminica scurta.


2 comentarii:

  1. Share-uit pe facebook.com/bontida
    Mai treceţi pe la noi, încercaţi şi ansamblul monumental în aer liber din Tăuşeni, sau încercaţi să obţineţi o vizită ghidată la Kolosz în Răscruci. Merită.

    RăspundețiȘtergere