sâmbătă, 26 februarie 2011

Because you're super cool!

Un spot bestial...







Stiam eu ca trebuie sa imi iau caine! :))


Si una din noile mele obsesii muzicale...









Ieri cica am fost la Cinema City la London Boulevard...Revelator filmul...
Genul de film care te face sa intelegi de ce vrei sa porti costum negru, sa vorbesti british english, sa-ti para rau ca te-ai lasat de fumat (vb aia de pe o reclama vazuta zilele astea, cica fumezi daca esti cool, optimist, activ si pentru oamenii de genul s-au inventat Winston...my ass, as interzice genul asta de reclame) si sa iti cumperi un Rolls Royce.
Un Rolls Royce pentru ca te costa o caruta de bani si pentru ca vei arata super cool in el!
Si mai super cool vei fi pentru ca pe capota masinii tale troneaza "Spirit of Ecstasy", care mai nou se poate retrage sub capota, si iti poate proteja astfel bijuteria de manglitorii colectionari de insemne auto.



Apropo de "Spirit of Ecstasy", ingerul de pe capota Rolls Royce, el are o poveste speciala. 
La baza lui sta o pasiune secreta intre lordul John Walter Edward Douglas-Scott-Montagu, (un pionier al miscarii  automobilismului si editor la revista The Car Illustrated, 1902) si Eleanor Velasco Thornton, care era secretara sa si care avea sa devina modelul pentru logo. Dragostea lor avea sa ramana secreta si stiuta doar de un cerc restrans de prieteni datorita conditiilor sociale si economice precare ale lui Eleanor pentru mai bine de o decada. Lordul, pe de alta parte, a trebuit sa cedeze presiunilor familiei si sa se insoare cu Lady Cecil Victoria Constance, o gagica mai pe rangul sau insa si-a continuat relatia cu Eleanor, care a murit in 1915, scufundandu-se cu SS Persia, vas torpilat de U-boat-urile germane, in largul Cretei, in timp ce se indrepta spre India. Now that's a logo with a fucking story...
Si cat de pizdoasa sa fie masina asta? Va dati seama ca n-ai cum sa treci neobservat in trafic calare pe asa ceva...


2 comentarii: