marți, 1 martie 2011

De martisor...revelatia zilei

Pai in primul rand de martisor ar trebui sa le pup pe toate gagicile pe care le stiu, si sa le urez o primavara meseriasa! O sa fac asta in mod virtual cu lumea cu care n-am facut-o in real life...
Uite dom'le o sarbatoare tipic si specific romaneasca care dupa mine ar putea fi exportata cu succes...ca deocamdata suntem importatori neti de astfel de chestiuni menite sa elimine sezonalitatea din societatile de consum. Vad ca Google s-a prins de asta si azi au schimbat prima pagina folosind ca tema clasicul siretel care insoteste martisoarele.
Bun, si unde-i revelatia zilei? :))Pai...gandindu-ma la exportul acestei chestiuni, mintea mi-a fugit inevitabil la o campanie de marketing. :)) Prima intrebare ar fi...ar trebui sa fie indreptata spre femei sau spre barbati? :)) Si raspunsul e evident...spre barbati! Bun, de aici pana la alcatui primul top 3 gagici care ar fi incluse in spotul in care eu, dupa ce am lucrat in prealabil la sala 1 an, ma indrept in bustul gol cu un martisor in mana spre ele, care au picaturi de ploaie pe pielea acoperita de un maiouas ud... (toata lumea o sa zica ca primavara nu merge ideea asta dar eu ma gandeam sa incepem cu martisorul in tari precum Italia, Grecia, Spania, tari cu o clima mai blanda si cu afinitati culturale asemanatoare, unde mai pui ca intre filmari am mai sta la soare/ cocktailuri...) a fost un singur pas. Iata deci dupa 23 de ani in care m-am ferit sa fac topuri cu femei vestite, si dupa certuri in liceu in care Laurentiu ma intreba daca as babardio pe Brittney Spears si eu ii raspundeam sec ca NU, caci as aparea oricum pe prima pagina a doua zi, si probabil asta m-ar face si mai vestit...primul si probabilul ultimul top 3 "Femei pentru care merita sa te umilesti, made by Bogdan", care se pare e definitiv si irevocabil.

Pe primul loc, femeia care ar merita un martisor adus in dinti, intre fiecare 156 partide de babardeala de 1 martie...doamnelor si domnilor...v-o prezentam pe Keira Knightly. (Pentru a respecta cutumele barbatesti vom prezenta la fiecare domnisoara, pentru o mai buna analiza, 2 poze...respectiv fata si corp).




:)) Stiu stiu, stiu la ce va ganditi toti! But she's....hu ha!

Pe locul 3:  Audrey Hepburn, genul de femeie pentru care ai purta esarfa la gat, ti-ai lasa freza de beatles, ai purta ciocate si toate astea plimbandu-te intr-o decapotata Buick Rivera, roz, in drumul spre casa ei, doar ca sa o ciupesti de fund cand se ridica a doua zi din pat de langa tine...cu martisorul prins de camasa de noapte spunandu-ti "Tu est fou!". :))






Iar pe locul 2 Charlize Theron, femeia pentru care ti-ai cumpara pudel si l-ai lua cu tine la bere cu baietii doar ca stii ca ajuns acasa vei fi rasplatit cu un "sexy martisor" :)) doar pentru ca i-ai legat snuruletul alb rosu la mana...





Ordinea 1; 3; 2 se datoreaza unei mai vechi nehotarari de-a mea...:)) si da Charlize, azi, de 1 martie 2011 ai castigat tu! :))
Cat despre fetele care au primit martisor sau urari de bine de la mine azi, considerati-va undeva mai jos de locul 3, imi pare rau! :))
Cu postul asta am starnit probabil multi de "tipic masculin", "barbatii astia", "ce buna-i sa-mi bag", "ai de plm"
PS: Pt. Laurentiu... vedetele porno n-au fost luate in considerare :))
Astept sa ma contraziceti...pana atunci, gripat si pe medicamente care probabil au provocat delirul asta, va saluta...Bogdan


4 comentarii:

  1. singura precizare... Dragos era cu Brittney Spears... Laurentiu era cu Madona

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) se prea poate, nu mi-am adus exact aminte decat ca lau era specializat pe intrebari din astea...

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) si vrei sa iti pastrezi neaparat anonimatul?

    RăspundețiȘtergere